Zlatibor smeštaj i apartmani centar

Apartman 1

Apartmani su namenjeni za boravak 2 – 4 osobe. U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu. Površina apartmana je 35 m². Po Vašoj zelji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve.

Detaljnije

Apartman 6

Apartmani su namenjeni za boravak 2 – 4 osobe. U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu. Površina apartmana je 50 m². Po Vašoj zelji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve.

Detaljnije

Studio 2

Studio 2 je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, odvojene krevete i etažno grejanje. Studio se nalazi na prvom spratu. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Detaljnije

Studio 3

Studio 3 je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Detaljnije

Studio 4

Studio 4 je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Detaljnije

Studio 5

Studio 5 je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Detaljnije